Orienteren

Een moodboard met alle Wensen en Ideeën

Om een meubel, een keuken of een kast op maat naar wens te laten maken is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie over de ideeën en wensen te krijgen. U kunt zich oriënteren op bijvoorbeeld onze website of op sociaal media.

Afspraak maken

Om alle wensen en ideeën door te nemen voor een uiteindelijk ontwerp en een meubel of keuken naar wens

Op dit adviesgesprek gaan we uitgebreid in op het ontwerp voor uw meubel en/of Keuken. Wij denken graag met u mee om er voor te zorgen dat er een pronkstuk in uw huis of op uw werk komt te staan. Na deze afspraak word er een 3D-tekening gemaakt om een goed beeld te krijgen van het project.

Vervolg afspraak

Alles nogmaals doornemen  Voor u interieur naar wens

Een Maatwerk keuken of meubel is een grote investering waar veel tijd en aandacht in zit. Daarom is het belangrijk dat er nogmaals word gekeken naar de 3D-tekening die gemaakt is na het eerste gesprek.

Inmeten

om alles perfect op maat te maken is inmeten van groots belang 

 We komen op locatie de situatie bekijken en alles nauwkeurig inmeten zodat alles goed voorbereid kan worden in de werkplaats

Prefab in de werkplaats

In de werkplaats word alles op maat gezaagd, afgewerkt en gemonteerd

Om te zorgen voor het perfecte eindresultaat worden de meubels, keuken of kast op maat geprefabt. Daardoor is een geringe tijd nodig om het pronkstuk in uw woning of bedrijf te plaatsen.

Eindresultaat

U kunt nu Genieten van uw op maat gemaakte meubel 

Wij werken met Algemene offerte-, leverings- en betalingsvoorwaarden van de sectie interieurbouw van Koninklijke CBM